Барса с победа на гости на Малага (видео)


И. Ангелов

Барса с победа на гости на Малага (видео)

След тотално унижение по всички показатели на играта освен головете, Барселона победи Малага с 1:0 благодарение на гол от Адриано Корея. След девет корнера и близо 80% от владението на топката, каталунците някак вкараха едно единствено попадение на своя съперник в тази вечер.

Някои от медиите побързаха да си обяснят липсата на попадения с това, че Лео Меси не игра днес. След 2 полувремена обаче каталунците дадоха само 2 сносни възможности на Малага да организира атака. И двата бяха безуспешни, но поне един от безброй многото опити на Барса се оказа успешен.

В 44-ата минута Алексис Санчес намери Адриано, който финтира и застана на позиция, от която изглеждаше, че ще центрира, но той завъртя топката в далечния ъгъл за изненада на вратаря Кабалеро.

Втората част се разви както и първата. Барса пресираше напред, държеше топката, но тя не влизаше в мрежата. В 59-ата минута Шави намери Пике в наказателното поле, а бранителя отклони топката по посока на вратата, но нацели гредата. В 67-ата минута при втората опасна атака на Малага Елисеу нацели гредата на Барса. До края видяхме още няколко опита на Неймар да вкара, както и доста изнервени последни минути, които някак се разминаха без червени картони, но резултатът не се промени.

Така с 1 гол повече от Атлетико Мадрид, след 2 победи в 2 кръга Барса отново оглави класирането.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
93