Роналдо: Не е моя работа да говоря за трансфера на Бейл


Н. Гавазов

Роналдо: Не е моя работа да говоря за трансфера на Бейл

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо даде интервю за испанското издание AZ, в което отказа да коментира изказването на бившия старши-треньор на "бланкосите" Жозе Моуриньо пред ESPN, в което специалистът каза, че истинския Роналдо е един и това е бразилският, по-известен с прякора "Феномена". Кристиано отказа да коментира и ситуацията с евентуалния трансфер на Гарет Бейл в Реал Мадрид.

- Жозе Моуриньо заяви, че истинския Роналдо е бразилецът. Вашето мнение?

- Има неща, които не заслужават да бъдат коментирани. По очевидни причини ще се въздържа да го направя. Аз винаги съм уважавал своите треньори и съм се стараел да се уча от тях. В Португалия казват - не плюй в чинията, от която ядеш. Повече нищо няма да кажа за това.

- Какво мислите за евентуалното подписване с Бейл и сумата на трансфера?

- Не в прерогативите ми да говоря за трансфери. Аз напълно съм доволен от тези играчи, които в момента са в отбора. Що се отнася до парите, нека за тях да говорят старши-треньора и президента на Реал. Имам си свое мнение по този въпрос, но няма да го кажа публично.

- Как ще играете на новата позиция?

- Имаме си нов треньор, а аз нова позиция. Харесва ми. Това е отличен момент да изпробвам нещо ново, не съм против това нещо. Карло позволява да играем навсякъде и на мен това ми харесва, - заяви Роналдо.

 

  Сподели
67