Звездният Реал ще измъкне победа на новата арена на Еспаньол


.

Звездният Реал ще измъкне победа на новата арена на Еспаньол

На Реал Мадрид му предстои първото гостуване в Барселона за сезона. Все пак “белия балет” няма да попадне в устата на звяра Барса, а ще срещне Еспаньол, който поне засега отстъпва по класа на двата гранда.

За Еспаньол мачът е по-специален, тъй като ще открие новият им стадион “Корнея Ел Прат”. С него трябва да започне и нова ера в развитието на тима. В първия кръг Еспаньол бе гост на силния домакин Атлетик Билбао и загуби с 0:1. За жалост преди старта на шампионата ужасна трагедия сполетя тима – смъртта на Дани Харке, която вероятно се е отразила по ужасяващ начин на психиката на футболистите в синьо-бяло. Иначе в съставът няма контузени или наказани играчи, така че Почетино ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

Реал победи в първия кръг доста трудно Депортиво с 3:2. Сега Мануел Пелегрини ще е затруднен в комплектоването на състава заради многото национали, които имаха своите задачи с държавните си отбори. Само 11 футболиста от първия отбор останаха да тренират в Испания за тези две седмици.  Добрата новина е възстановяването на Серхио Рамос, който бе извън игра 2 месеца и половина. По решение на Пелегрини той не бе включен в групата, която отпътува за Каталуния. Аут от него са още Гаго и Ван дер Ваарт, които явно не попадат в плановете на чилиеца.
 
След минутата мълчание в памет на Харке ще започне един интригуващ мач, в който основния фактор, който ще наклони везните в полза на гостите ще бъде наличието на голям брой звезди. В такъв случай все някой измежду Роналдо, Кака и Бензема ще има ден и ще реши мача в полза на столичани. 

Последни 5 мача:
Еспаньол: ЗПРПП
Реал Мадрид: ППППП

Коефициенти на bwin:
Еспаньол – 6,50
Равен – 3,55
Реал М – 1,50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
260