Анализатор: Очаквам Роналдо да се завърне в Юнайтед


Н. Гавазов

Анализатор: Очаквам Роналдо да се завърне в Юнайтед

Бившият защитник на Челси, а сега експерт по испански футбол към Sky Sports Скот Минто е убеден, че Кристиано Роналдо може да се завърне в Манчестър Юнайтед през следващото лято. Както е известно, звездата на Реал Мадрид има две години до края на договора си с испанския гранд и засега отказва да започне преговори за нов контракт.

По-рано през сезона се появиха съобщения, че португалецът може да направи шокиращо завръщане на "Олд Трафорд", тъй като не се чувства "тъжен" в испанската столица. Минто смята, че тези слухове не са далече от реалността.

"Роналдо със сигурност ще изкара още една година в Реал Мадрид. Той има две години до края на договора си и вече заяви, че не е щастлив в Испания. Кристиано смята, че трябва да бъде третиран в Реал както Меси в Барселона. Засега отказва да седне и да обсъди новия си договор. Това е нормално, когато имаш три години до края на контракта си, но когато останат две и даден играч отказва да седне на масата за преговори, във всеки нормален клуб би настъпила паника", заяви Минто.

"Ако в следващите шест месеца не се случи нещо по отношение на подписване на нов договор, тогава аз го очаквам да се завърне в Манчестър Юнайтед", допълни анализаторът.

 

  Сподели
129