Барселона ще завърши сезона с победа в прощален мач


А. Йорданов

Барселона ще завърши сезона с победа в прощален мач

В последният 38 кръг на испанската Примера дивисион Барселона посреща отборът на Малага на своя "Нoу Камп". Отборът на домакините има актив от 97 точки и ще се опита да победи, за да изравни рекордът на Реал Мадрид от миналият сезон. Гостите пък са на 6 - ата позиция с 57 точки и от следващата кампания ще играят в Лига Европа.

Интересно е също така, че този мач ще бъде последен за Виктор Валдес и Ерик Абидал, а най - вероятно и Давид Вия, и Алекс Сонг. Също така, очаква се след този двубой и Мануел Пелегрини да напусне отбора заедно с голямата звезда Иско.

Тито Виланова няма да може да разчита на контузените Лионел Меси и Карлес Пуйол. Дани Алвеш също е аут, тъй като той се присъедини към националният отбор на Бразилия за предстоящата Купа на Конфедерациите. Сеск Фабрегас отново ще играе на мястото на Меси, а до него ще бъдат Алексис Санчес и Давид Вия.

Единственият, който е под въпрос за Малага това е Роке Санта Крус. Халфът Жереми Туалан също е на линия за този двубой и ще си партнира с Ирута. Пред тях ще бъде триото Иско - Баптища - Хоакин, а пред тях съм в предни позиции ще е Савиола.

Факти преди мача:

Барса спечели последните си 14 мача като домакин в Примера.

"Блаугранас" са вкарали поне два гола в последните си 11 срещи срещу Малага във всички турнири.

"Каталунците" имат 10 победи от 11 мача срещу Малага във всички турнири.

Малага са загубили последните си четири гостувания като гост в Примера.

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140