Реал Мадрид решава трансфера на Неймар в следващите 48 часа?


Н. Гавазов

Реал Мадрид решава трансфера на Неймар в следващите 48 часа?

Реал Мадрид твърдо е решил да привлече нападателя на Сантос и националния отбор на Бразилия Неймар, съобщава каталунското издание Sport. По информация на източника, генералният директор на столичния клуб Госе Анхел Санчес в близките дни ще се отправи за Бразилия, за да се опита да убеди Сантос да се раздели със своя нападател.

Както е известно, по-рано бе съобщено, че Барселона и Сантос са постигнали договореност за трансфера на нападателя в каталунския клуб, като предполагаемата цена на трансфера е 45 милиона евро. По-късно бразилците отрекоха тази информация.

Sport смята, че "белите" имат намерение да решат всичко в следващите 48 часа, предлагайки за Неймар умопомрачителните 100 милиона евро. Punto Pelota наля масло в огъня, съобщавайки, че Сантос има намерение да се раздели с Неймар чрез своеобразен аукцион - изслушвайки предложения от Барселона, Челси и Манчестър Сити. Стремежът на Реал Мадрид е да бъде избегнато подобно нещо, като най-лесният начин е да бъдат предложени 100 милиона за играча.

 

  Сподели
169