Виктор Валдес обяви, че иска да играе във Висшата лига на Англия


Н. Гавазов

Виктор Валдес обяви, че иска да играе във Висшата лига на Англия

В интервю за английското издание на FourFourTwo вратарят на Барселона Виктор Валдес потвърди бъдещето си напускане на клуба и отбеляза, че ще напусне "Камп Ноу" или през наближаващото лято, или когато му изтече контракта следващата година.

"Благодарение на Барселона аз получих огромен опит. Имам прекрасна работа, позволяваща ми да пътешествам и знам, че тук винаги мога да се върна. Много ми харесва английската Висша лига: там често се стреля по вратата, а отношението на запалянковците към играчите е много специално. Всички обичат и подкрепят отборите си и аплодират играчите дори когато излизат на терена: тук, в Испания това не е точно така", заяви Валдес.

"Когато живях в Тенерифе, там много разговарях с англичани. Добре помня, че дори когато идваха в бара, бяха облечени с екипите на любимите си отбори. Всеки тим си имаше собствен бар. Виждах и как празнуват победите си, танцувайки с чаши под горещите лъчи на слънцето. Никога преди не бях виждал подобно нещо", добави вратарят на Барселона.

 

  Сподели
149