Футболист от Реал Мадрид в Барса?


.

Футболист от Реал Мадрид в Барса?

Барселона все още работи за подсилване и подобряване на отбраната, особено в централната част и отдясно, които Гуардиола счита, че е слабото звено на отбора и откъдето идват проблемите в срещите, прави анализ в днешния си брой испанското издание Sport. es.

През последните няколко часа се появиха имената на Компани от Манчестър Сити и Ебуе от Арсенал, които да подсилят каталунската защита. И двата отбора обаче са отрязали мераците на каталунския отбор, но Catalunya Ràdio , в предаването си "L'esport al punt nit" намесва още две имена освен гореизброените. Става дума за Зденек Григера и Сисиньо.

Григера е десен защитник, на 29 години, висок 185 см. В момента е футболист на Ювентус, след като премина от Спарта Прага в Аякс и оттам в италианският гранд.

Сисиньо е бразилски футболист, бивш футболист на Реал Мадрид, с когото става шампион на страната през 2007 година. През същата година е продаден в Рома. Не е висок колкото Григера( само 172 см) и въпреки, че е защитник, обича да стреля към вратата и се включва често в атаките на отбора.

Това са двамата футболисти за които Гуардиола е помолил Чики Бегиристайн да преговаря със съответните клубове. Като се има впредвид тежкото финансово положение на римския отбор, твърде вероятно е бившият футболист на Реал да заиграе от новия сезон в Барселона, завършва статията във Sport.es.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
201