Ще си отмъсти ли Барселона на Сантяго Бернабеу?


П. Пенков

Ще си отмъсти ли Барселона на Сантяго Бернабеу?

Реал Мадрид - Барселона
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 02.03.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Перес Ласа

В събота от 17:00 Реал Мадрид и Барселона се изправят един срещу във второтo Ел Класико за този сезон в Примера дивисион. Първия сблъсък не успя да излъчи победител, след като два тима си спретнаха равенство 2:2 на "Камп Ноу". Само преди няколко дни двата испански гранда се срещнаха в двубой-реванш от полуфинална среща от турнира за Купата на Краля, като белия балет постигна категоричен успех с 3:1 като гост, като по този начин с общ резултат 4:2 си осигури участие на финала, където ще спори за трофея с градския си съперник Атлетико Мадрид. Съставът на Жозе Моуриньо е спечелил 10 от последните си 11 домакински мача в Ла Лига, като нямат поражение на "Сантяго Бернабеу" в 24 мача насам. Победата във вторник над Барселона беше втората най-категорична като гост на каталунците от януари 1963г., когато мадридчани постигат успех с 5:1.

Барселона пък се намира в труден период, след като само в рамките на една седмица тима записа две поражения. Първото от тях беше при гостуването им на Милан в осминафинална среща от Шамионска лига, като съставът на Тито Виланов загуби с 2:0 на "Сан Сиро". Загубата пък от Реал Мадрид в Купата на Краля беше сериозен удар върху самочувствието на Барса. Въпреки това, каталунците имат солидна преднина от 12 точки от втория Атлетико Мадрид, като трофея им в Примера дивисион едва ли ще зависи от представянето им в събота срещу Реал Мадрид.

Марсело, Лука Модрич и Карим Бензема се очаква да се завърнат в игра, след като им беше дадена почивка през седмицата. Серхио Рамос е на линия, след като изтърпя наказанието си, но това не се отнася за Анхел Ди Мария, който получи червен картон срещу Депортиво Ла Коруня.

За Барселона Лионел Меси се очаква да фигурира, въпреки че през седмицата той пропусна тренировъчни занимания, поради настинка. Бранителят Адриано се очаква да присъства в групата, след като се възстанови от разтежение, а Алекс Сонг остава под въпрос.

Прогноза: Реал Мадрид - Барселона 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

09 февруари Реал Мадрид - Севиля 4:1 (Примера)
13 февруари Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед 1:1 (Шампионска лига)
17 февруари Реал Мадрид - Райо Валекано 2:0 (Примера)
23 февруари Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
26 февруари Барселона - Реал Мадрид 1:3 (Купа на Краля)

Барселона:

10 февруари Барселона - Хетафе 6:1 (Примера)
16 февруари Гранада - Барселона 1:2 (Примера)
20 февруари Милан - Барселона 2:0 (Шампионска лига)
23 февруари Барселона - Севиля 2:1 (Примера)
26 февруари Барселона - Реал Мадрид 1:3 (Купа на Краля)

Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Барселона

254 срещи
93 победи за Реал Мадрид
57 равенства
104 победи за Барселона
Голова Разлика: 436:414 за Барселона

Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 2.87
Равен - 3.60
Барселона - 2.30

Коефициенти от Offsidebet:
Реал Мадрид - 2.80
Равен - 3.40
Барселона - 2.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
203