Способен ли Реал Мадрид да превземе Камп Ноу?


П. Пенков

Способен ли Реал Мадрид да превземе Камп Ноу?

Барселона - Реал Мадрид
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 26.02.2013г.
Час: 22:00
Съдия: Ундиано Майенко

Във вторник от 22:00 часа Барселона и Реал Мадрид отново се изправят в мегасблъсък част от полуфиналната фаза в Купата на Краля. Каталунците притежават известно предимство, тъй като успяха да облежат гол на "Сантяго Бернабеу" при  равенство 1:1 в първия двубой. Съставът на Тито Виланова няма загуба в последните си 22 мача на "Камп Ноу" във всички турнири, регистирайки 18 победи и 4 равенства, но от друга страна Барса е спечелила само един от последните си 6 сблъсъка с Реал Мадрид. Миналата седмица не беше никак приятна за феновете на тима, тъй като испанците записаха загуба с 2:0 при гостуването си на Милан в първия двубой от осминафиналната фаза в Шампионска лига, усложнявайки максимално задачата си за реванша. През уикенда обаче Барселона отново даде повод за радост на почитателите си, след като победи Севиля у дома с 2:1, запазвайки преднината си от 12 точки пред втория в подреждането Атлетико Мадрид.

Карлес Пуйол, Серхио Бускетс, Сеск Фабрегас и Шави се очаква да започнат като титуляри срещу Реал Мадрид, след като им беше дадена почивка през уикенда. Бранителят Адриано е под въпрос, страдайки от разтежение. Освен бразилеца, помощник треньора Жорди Рура ще може да разчита на всички останали футболисти в тази среща.

Реал Мадрид пък се изправя срещу Барселона за 224-ти път във всички турнири, като мадридчани са спечелили 88 пъти, а каталунците 87. Белият балет не притежава добри показатели като гост в последните си срещи, тъй като спечели само веднъж в последните си 10 визити. През уикенда Реал Мадрид постигна общо 16-та си победа през кампанията в Примера дивисион, надигравайки като гост Депортиво Ла Коруня с 2:1, като по този начин остана на третата позиция с 4 точки по-малко от втория Атлетико Мадрид и на цели 16 зад лидера Барселона. Съставът на Жозе Моуриньо запази шансове и за реванша на "Олд Трафорд" срещу Манчестър Юнайтед в Шампионска лига, след като стигна до равенство 1:1 у дома срещу червените дяволи в първата осминафинална среща.

Добрата новина в състава на гостите е, че Шаби Алонсо, Карим Бензема и Рафаел Варан се завръщат в игра, след като успяха да се възстановят от контузии. Рамос, Коентрао и Ди Мария също са на линия, след като пропуснаха първия двубой, поради наказания. Кака пък ще се бори за титурлно място след доброто си представяне през уикенда.

Прогноза: Барселона - Реал Мадрид 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

03 февруари Валенсия - Барселона 1:1 (Примера)
10 февруари Барселона - Хетафе 6:1 (Примера)
16 февруари Гранада - Барселона 1:2 (Примера)
20 февруари Милан - Барселона 2:0 (Шампионска лига)
23 февруари Барселона - Севиля 2:1 (Примера)

Реал Мадрид:

02 февруари Гранада - Реал Мадрид 1:0 (Примера)
09 февруари Реал Мадрид - Севиля 4:1 (Примера)
13 февруари Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед 1:1 (Шампионска лига)
17 февруари Реал Мадрид - Райо Валекано 2:0 (Примера)
23 февруари Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид 1:2 (Примера)


Досегашни срещи:

Барселона - Реал Мадрид

253 срещи
104 победи за Барселона
57 равенства
92 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 435:411 за Барселона

Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.66
Равен - 4.20
Реал Мадрид - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Барселона - 1.72
Равен - 3.75
Реал Мадрид - 4.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204