Меси се забърка в скандални ситуации


Н. Гавазов

Меси се забърка в скандални ситуации

Нападателят на Барселона Лионел Меси след първата полуфинална среща от Купата на Испания с Реал Мадрид е обидил защитника на мадридчани Алваро Арбелоа и треньора на „белите" Айтор Каранка. Не е ясно какво е провокирало подобно поведение на нисичкия аржентинец, но той е влязъл в словесна престрелка с Арбелоа и колеги от Punto Pelota твърдят, че аржентинеца е нарекъл Алваро „идиот". Инцидентът се е случил на паркинг пред стадиона, а испанеца е бил съпровождан от бременната си съпруга, но това не попречило на Меси да му покаже среден пръст - всичко това беше показано снощи в предаване на въпросната телевизия, което предизвика много негативни коментари относно поведението на любимеца на ФИФА.

Медията от своя страна не пропусна да се подиграе със звездата на Барселона в своя коментар: „Малкият Меси, който най-вероятно се е изправил на пръсти, за да види зад колата Арбелоа, е изнесъл тирада, която е шокирала присъстващите".

Малко след репортажа, първо телевизионният канал La Sexta, а след това и радиостанция La COPE съобщиха, че Меси в влязъл в конфликт с асистента на старши-треньора на Реал Мадрид Айтор Каранка. Инцидентът е станал в помещенията под трибуните. „Млъкни, ти си просто кукла на Моуриньо", крещял Меси. Радиостанцията пък описва поведението на аржентинеца, като на „хулиган" и подчертава, че Лионел буквално е вилнял след последния съдийски сигнал.

Няма никаква информация поради каква причина се е стигнало до тези инциденти и какво е провокирало Меси да се държи по подобен начин, но така или иначе, снощи цяла вечер испанските колеги занимаваха аудиторията си със случилото се, , което е втори сериозен гаф на аржентинеца за последния месец, след като по време на награждаването за „Златната топка" се появи на церемонията с костюм, който предизвика иронични усмивки сред присъстващите (Б.ред. коментарът е на Puntо Pelota).

 

  Сподели
238