Реал с грешна стъпка като гост на Осасуна


В. Мухарски

Реал с грешна стъпка като гост на Осасуна

Шампионът на Испания Реал Мадрид допусна нова грешна стъпка в опита си да настигне лидера Барселона. "Белите" извъртяха 0:0 като гост на Осасуна в двубой от 19-ия кръг на Ла Лига. До някъде оправдание на Реал може да бъде фактът, че отбора трябваше да се справи без наказаните Кристиано Роналдо и Серхио Рамос, както и без контузения Пепе.

Освен това, трябва да се отбележи, че тимът на Жозе Моуриньо игра четвърт час с човек по-малко след втори жълт картон на Кака, който се появи като резерва. Второто предупреждение за бразилеца бе за заставане пред топката преди изпълнение на фаул за Осасуна.

И двата тима имаха положения за гол, като през първата част пропуски за Реал направиха Кайехон, Лука Модрич и Сами Кедира. След почивката повече сериозни положения имаше пред вратата на Касийяс, който се справи отлично с удари на Енрике Сола и Емилиано Арментерос. В 78-ата минута Кайехон все пак прати топката в мрежата на домакините, но преди това бе вдигнат флага за засада, макар положението да беше спорно. В крайна сметка двата тима си поделиха по точка.

  Сподели
207