Марадона: Моуриньо показа, че не Касияс, а той командва Реал


Н. Гавазов

Марадона: Моуриньо показа, че не Касияс, а той командва Реал

Бившият старши-треньор на националния отбор на Аржентина Диего Марадона сподели мнението си за съперничеството между Реал Мадрид и Барселона, Кристиано Роналдо и Лионел Меси, а също така коментира изпращането на капитана на „Кралския клуб" Икер Касияс на резервната скамейка по време на срещата с Малага.

„Мисля, че е много хубаво, че Моуриньо изпрати Касияс сред резервите. Той показа кой в отбора е босът. Именно той е треньорът, независимо какво говорят хората. Мисля, че Жозе е феноменален. Заедно с Гуардиола те демонстрираха, че са истински личности", цитира AS думите на Марадона.

„Разликата между Реал и Барселона през тази година е малко преувеличена, впрочем мадридчани страдат от спад във физическата си форма, докато с Барселона подобно нещо не се случва", каза още аржентинецът.

„Не виждам дуел между Кристиано Роналдо и Лионел Меси. И двамата ни даряват с радост. Ако Кристиано не продължи договора си в Реал, това ще е голям удар за „белите". Щом Барселона има Меси, тогава Мадрид трябва да има Роналдо. Ако португалеца си тръгне каталунците ще получат огромно преимущество", завършва Марадона.

 

  Сподели
212