Реал май сдаде титлата на Барса (видео)


В. Мухарски

Реал май сдаде титлата на Барса (видео)

Шампионът на Испания Реал Мадрид записа загуба с 2:3 от отбора на Малага в дербито на 17-ия кръг на Примера дивисион. Преди мача играчите на "Белия балет" облякоха фланелки в подкрепа на възстановяващия се треньор на Барселона Тито Виланова. Срещата започна с топовен шут на Кристиано Роналдо от фаул в третата минута, но Вилфредо Кабайеро с мъка изби.

В 24-ата минута португалецът пусна към Ди Мария, който му върна топката, но CR7 не успя да улучи вратата от няколко метра. Секунди по-късно Роналдо изведе отлично Ди Мария, който прехвърли стража на домакините, но Начо изби топката малко преди голлинията. След почивката паднаха всички попадения.

Четири минути след началото на второто полувреме Хоакин намери Иско, който с хубав удар от границата на пеналта не остави шанс на Антонио Адан - 1:0. В 66-ата играчите на Жозе Моуриньо успяха да изравнят. При мелле в малкото наказателно поле Бензема изрита топката, която се удари в крака на Санчес и се получи автогол - 1:1.

В 73-ата Хесус Гамес центрира, а Хоакин не успя да насочи към мрежата, но резервата Роке Санта Крус от два метра на празна врата отбеляза за 2:1. Само 180 секунди по-късно Хоакин намери отлично Санта Крус, който с чудесен шут доведе нещата до 3:1 в полза на Малага.

В 82-ата минута Йозил се възползва от грешка на защитата на домакините и пусна топката към непокрития Бензема, а французинът реализира за крайното 3:2. Реал остава на трето място с 33 пункта - на 16 точки от Барса, докато Малага запазва четвъртата си позиция и вече има 31 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
139