Барса громи, Меси с два гола за едно полувреме (видео)


В. Мухарски

Барса громи, Меси с два гола за едно полувреме (видео)

Барселона се наложи с 4:1 като гост на Хетафе в среща от първенството на Испания. Каталунците владееха инициативата през по-голямата част от срещата. Първото по-интересно положение дойде в 26-ата минута, когато Тиаго Алкантара навлезе в наказателното поле и стреля, но уцели напречната греда.

Гостите логично поведоха в резултата, като това бе факт в 32-ата минута. Сеск Фабрегас нахлу в опасна близост пред вратата на домакините, там бе блокиран от защитник, но Адриано се озова на стрелкова позиция и без проблеми реализира за 0:1.

Останалите попадения паднаха след почивката, когато в игра се появи и звездата на Барса Лионел Меси. Той раздвижи играта на своя и тим логично се стигна до нови голове. В 74-ата минута бе отсъдена дузпа за нарушение на Валера срещу Педро. Меси застана зад топката и със силен удар вкара за 0:2.

В 78-ата минута Меси вкара нов гол. Монтоя пусна пас по земя успоредно на голлинията и аржентинецът засече топката и по този начин направи резултата класически. Само две минути по-късно домакините стигнаха до почетен гол. Резервата  Сарабия намали на 1:3. В първата минута от добавеното време Барса стигна до още един гол. Завърналият се след дълго лечение от контузия Давид Вия  отбеляза за крайното 1:4.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
104