Моуриньо: Може и да атакуваме Барселона


Н. Гавазов

Моуриньо: Може и да атакуваме Барселона

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо коментира предстоящия реванш за Суперкупата на Испания с Барселона тази вечер. Както е известно, първият двубой на „Камп Ноу" завърши със загуба 2:3 за столичния тим, а този неуспех беше последван от поражение през уикенда този път от Хетафе в рамките на Примера дивисион.

„Говорих с момчетата, но няма какво да ви кажа за този мач (Б.ред. с Хетафе). Не съм чел вестниците, но знам как е описана срещата. Загуба от Хетафе може да се случи, но важното е, че моите футболисти са напълно готови за следващия си мач", каза Моуриньо по време на своята пресконференция преди сблъсъка тази вечер.

„Срещу Барселона няма да правим нищо по-различно от това, което направихме на „Камп Ноу", готвим се за двубоя и нямаме никакви особени планове, тъй като това е непредсказуема игра. Не мога да ви кажа, че ще атакуваме или само ще се защитаваме. Когато те притежават топката, ние ще се браним, когато владеем топката може и да атакуваме", каза още португалския наставник.

Моуриньо даде също така информация относно състоянието на Пепе, който се сблъска с Икер Касияс в деня на откриването на шампионата в Примера дивисион с Валенсия, както и за Кака, чиито трансфер в Милан се разпадна.

„Пепе тренира вчера (Б.ред. понеделник) без никакви проблеми, съпругата му роди дъщеря и той се чувства по-добре от всякога. На всяка пресконференция ме питате за Кака. Ако той остане, значи остава и ако си тръгне, той ще напусне, Всичко ще разберете на 31 август. Все още няма никакво решение", завършва Моуриньо.

 

  Сподели
73