Сонг: Искам да спечеля всичко с Барса


И. Ангелов

Сонг: Искам да спечеля всичко с Барса

Новото попълнение на Барселона Александре Сонг изказа мнението си, че иска да спечели всеки възможен трофей с тима си. Сонг се присъедини с контракт за 5 години от английският Арсенал. Пред официалния сайт на отбора той заговори за настроението си сред новите съотборници:

"Чувствам се страхотно. Последните няколко дни са фантастични за мен. Чувствам се като малко дете. Шансът да играеш в Барселона идва само веднъж в живота. Обичам стила на Барселона и когато такъв клуб те пожелае не можеш да откажеш."

"Искам да спечеля всичко тук. Барселона е печеливш отбор. Те винаги печелят титлите, които преследват. Аз не съм печелил нищо и това е отличен шанс за мен. Надявам се да продължа успеха. Надеждата ми е в края на сезона да спечелим възможно най-много титли."

"Сеск е страхотен човек. Аз всъщност спя у тях сега и той ще ми помогне да се адаптирам. Той ще ми дава съвети и ще ми показва пътя. Винаги е по-трудно ако не познаваш никого. Но зная, че той ще направи нещата по-лесни за мен. Сеск ще ми казва какво да правя."

  Сподели
69