Специалния: Ла Лига е по-важна от Суперкупата


И. Ангелов

Специалния: Ла Лига е по-важна от Суперкупата

Босът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо даде ясно да се разбере, че той би предпочел да види своя отбор с короната в Ла Лига повече, отколкото да види тима да печели само Суперкупата срещу Барселона. Португалецът обсъди и новите попълнения на основния си опонент.

"Ако мога да избирам, бих искал да спечеля Суперкупата сега и след това и Ла Лига. Винаги бих захвърлил Суперкупата, ако това ще мотивира тима да спечели лигата."

"Суперкупата не се отразява на шампионата. Няма значение, защото това състезание е по-малко важно от 4-те състезания, в които участваме тази година."

"Това не определя как ще се развие кампанията. Мисля, че когато тези отбори се срещат, всеки иска победата. Поради тази причина да спечелим Суперкупата е важно, дори да няма значение за остатъка от сезона."

"Барселона на практика ще играе с играчите си от миналата година. Те имат същия стил и малко ще се променят с новите си играчи. Има малки разлики, но за мен това е обичайната Барселона, страхотен отбор, страхотни играчи, но не виждам с какво ще се различават от преди."

  Сподели
76