Вия: Сякаш мравки ме полазиха при аплодисментите от трибуните


Н. Гавазов

Вия: Сякаш мравки ме полазиха при аплодисментите от трибуните

Нападателят на Барселона Давид Вия след срещата от първия кръг на Примера дивисион против Реал Сосиед сподели впечатленията си от реакцията на запалянковците от неговата поява на терена. Както е известно, нападателят е извън строя от края на 2011 година след като счупи крака си по време на Световното клубно първенство и пропусна Евро 2012 с Испания.

Снощи Давид Вия влезе в игра в 75-та минута и само след девет минути изправи „Камп Ноу" на крака, отбелязвайки петия гол във вратата на Браво.

„Трибуните ме посрещнаха с такива аплодисменти, че сякаш мравки ме полазиха по кожата. Аз съм много благодарен на феновете за този прием. Това даде сили на мен и моето семейство. Особено приятно ми беше за съпругата и дъщеря ми, които бяха от хората, помогнали и да се справя със ситуацията", заяви Вия за El Mundo Deportivo.

„Получи се добро начало на сезона. Такъв старт винаги вдъхва увереност. Що се отнася до мен, необходимо е да набера оптималната форма. Бавно, но уверено аз ще вървя към състоянието, което ще ми позволи да играя във всеки мач", каза още нападателя.

 

  Сподели
141