Моуриньо: Започваме първенството в много добра форма


Н. Гавазов

Моуриньо: Започваме първенството в много добра форма

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо коментира приятелския мач с Милан, който неговият отбор спечели с 5:1, заявявайки че тима се намира във великолепна форма. Португалският специалист също така не пропусна да вземе отношение относно предстоящия финал за Суперкупата на Испания срещу Барселона.

„Ние винаги разглеждаме приятелските мачове като допълнение към тренировъчния процес. Сега отборът изглеждаше много силен и единен. Играчите ми са мотивирани за успехи и продължаваме ли в този дух, ние ще започнем първенството в много добра форма", заяви Моуриньо за ESPN.

„Реал Мадрид е велик отбор. Тук всички искат победата независимо от характер на мача. Дори успеха в приятелските срещи има голямо значение за нашите запалянковци. Днес демонстрирахме много силна игра. Радвам се, че Кака се представи толкова силно и взе участие в двубоя. Той е отличен футболист и игра на много високо ниво", каза още наставникът на Реал Мадрид.

„Настройката за Суперкупата на Испания? Смятам, че това са повече от важни мачове. През миналата година не успяхме да спечелим този трофей, но след това победихме в шампионата. Тези двубои не бива да оказват влияние върху останалата част от сезона. Разбира се, ще се постараем да победим", завършва португалеца.

 

  Сподели
69