Агент: Гуардиола се намира в Ню Йорк


Н. Гавазов

Агент: Гуардиола се намира в Ню Йорк

Агентът на Хосеп Гуардиола - Хосе Мария Оробот заяви, че бившия наставник на Барселона не е получавал предложения да оглави националния отбор на Русия и информацията, че е пристигнал в Москва не отговарят на истината, защото в момента специалистът заедно със семейството си се намира в САЩ.

„Хосеп не е получавал никакви предложения да поеме националния отбор на Русия. Не мога да разбера откъде се появи дадената информация. Това е изключено да стане. Гуардиола в момента се намира със своето семейство в Ню Йорк и да прекара в САЩ една година. След това ще мисли за работа", заяви Оробит.

Както е известно, 41-годишният Гуардиола напусна Барселона през май тази година. Въпреки публичните си изявления, че желае да си почине от футбола, средствата за масова информация го свързваха с различни клубове, сред които Байерн Мюнхен, Тотнъм и Челси, а късно снощи се появи информацията, че Пеп ще оглави националния отбор на Русия, като някои руски медии дори съобщиха, че каталунския специалист ще пристигне днес в Москва за да започне преговори с местните футболни власти.

 

  Сподели
81