Моуриньо: 150 милиона и Игуаин е ваш


Н. Гавазов

Моуриньо: 150 милиона и Игуаин е ваш

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо коментира ситуацията с нападателя на отбора Гонсало Игуаин. Както е известно, около аржентинския национал се носят всевъзможни слухове, свързващи го с един или друг отбор, въпреки твърденията на играча, че той иска да продължи да играе за шампиона на Испания.

„Ако някой дойде тук и заплати клаузата за освобождаване на Игуаин, ние няма какво повече да направим. Ние обаче искаме Гонсало да остане. Очевидно е, че за феновете и за нас ще е удоволствие той да продължи да играе за Реал", заяви Моуриньо на днешната си среща с медиите.

„Игуаин и неговия представител трябва да си спомнят какво означава съществуващ договор. Във връзка с това аз искам да кажа, че докато приключи срока на даден договор, играчът си остава собственост на клуба. Ако искаш да вземеш нещо, което не е ваше, просто трябва да заплатиш неустойка. И пак повтарям, че тя е 150 милиона евро. Едно евро под тази сума и сделка няма да има. Защото Игуаин е един от най-добрите нападатели в света и искаме да играе за нас", каза още наставникът на испанския шампион.

 

  Сподели
84