Касияс: Доминирахме през цялото време


Н. Гавазов

Касияс: Доминирахме през цялото време

Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс сподели своите емоции от победата в първенството на Испания. Както е известно, снощи „белите" се наложиха с 3:0 над Атлетик Билбао в мач от 20-я кръг на Примера дивисион и два мача преди края на шампионата са недостижими на върха.

„Не беше лесно да спечелим тази титла. Както всички отбори, имахме добри и лоши моменти. Особено трудно ни беше преди месец, когато загубихме две поредни срещи. Но смятам, че заслужаваме титлата. Отборът ни доминира от началото до края. Игнорирахме всичко, свързано с Реал и бяхме съсредоточени изцяло върху своите неща. Аз не искам да коментирам приказките на Гуардиола или на който и да е друг", зави Касияс за официалния сайт на шампионите.

„За някои мои другари тази победа е нещо специално. Това за тях е първа шампионска титла в Испания. Те дойдоха в отбора, когато нашият конкурент мачкаше всичко наред. Що се отнася до мен, за 13 години аз съм преживявал много неща. Беше ясно, че за да разчитаме на победа в Лигата ще трябва да наберем поне 90 точки. Знаехме това и преследвахме упорито целите си", каза още вратарят.

 

  Сподели
64