Барселона ще победи Малага на Камп Ноу


П. Пенков

Барселона ще победи Малага на Камп Ноу

Барселона - Малага
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 02.05.2012г.
Час: 21:00
Съдия: Туриенсо Алварес


В сряда Барселона посреща Малага в двубой от междинния 36-ти кръг от испанската Примера дивисион. Каталунците може да са загубили борбата за трофея този сезон, но през уикенда напомниха на всички за класата си, побежадавайки като гост Райо Валекано с категоричното 7:0. В този мач Лионел Меси се записа с 2 попадения и 3 асистенци, като по-този начин се изравни по попадения с Кристиано Роналдо за голмайсторския приз в Ла Лига. След отпадането на тима на полуфиналната фаза в Шампионска лига, Пеп Гурдиола реши да напусне треньорски пост, като Тито Виланова ще поеме неговите функции до края на кампанията. Барселона в момента са втори на 7 точки зад Реал Мадрид, като все още имат шанс за титлата в Примера, но трябва белия балет да претърпи поражения в останалите си срещи до края, а каталунците да победят в тях.

Сеск Фабрегас, Андрес Иниеста и Дани Алвеш се очаква да се върнат в игра, след като им бе дадена почивка през уикенда, докато Жерар Пике все още се възстанова от тежкия удар в главата си, който получи по време на реванша срещу Челси. Шави се още е аут, поради болки в прасеца, а Алексис Санчес се оплаква от травма, поради което двамата ще пропуснат срещата с Малага.

Съставът на Мануел Пелегрини засега си осигурява участие в Шампионска лига през следващия сезон, като със сигурност кампанията на тима може да се нарече успешна, след като отбора ще играе в най-големия европейски клубен турнир. Аншоа, както феновете наричат тима, спечелиха нови три точки през уикенда, след като се наложиха с минималното 1:0 над Валенсия пред собствена публика на "Ла Росаледа", като по този начин двата отбора се изравниха по точка в подреждането.

Начо Камачо, който отбеляза победното попадение в срещата с Валенсия, вероятно отново ще намери място в стартовите 11 на Пелегрини, партнирайки си заедно с Дуда с средата на терена, след като Енцо Мареска остава аут. Иско е наказан, така че Елисеу трябва да заеме позиция в атакуващ план, а Начо Монрел е възстановен и готов да се завърне на левия фланг.

Въпреки настоящата си позиция, представянето на Малага като гост не е никак забележително през този сезон, а при и отсъствието на Иско отбора трудно ми намерил начин да се противопостави успешно на каталунците.

Прогноза: Барселона - Малага 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

14 април Леванте - Барселона 1:2 (Примера)
18 април Челси - Барселона 1:0 (Шампионска лига)
21 април Барселона - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
24 април Барселона - Челси 2:2 (Шампионска лига)
29 април Райо Валекано - Барселона 0:7 (Примера)

Малага:

09 април Малага - Расинг Сантандер 3:0 (Примера)
12 април Виляреал - Малага 2:1 (Примера)
15 април Малага - Реал Сосиедад 1:1 (Примера)
23 април Осасуна - Малага 1:1 (Примера)
29 април Малага - Валенсия 1:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Барселона - Малага

61 срещи
41 победи за Барселона
11 равенства
9 победи за Малага
Голова Разлика: 137:42 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.20
Равен - 6.00
Малага - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
Барселона - 1.22
Равен - 6.00
Малага - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
144