Белият балет ще си тръгне с трите точки от Памплона


П. Пенков

Белият балет ще си тръгне с трите точки от Памплона

Осасуна - Реал Мадрид
Стадион: "Рейно де Навара", Памплона
Дата: 31.03.2012г.
Час: 21:00
Съдия: Мунис Фернандес

В събота от 21:00 часа Реал Мадрид гостува на Осасуна в мач от 30-я кръг от испанската Примера дивисион. Домакините заемат шестата позиция във временното подреждането, оставайки само на 4 точки разлика от Малага, който е отбора заемаш последната позиция даваща право на участие в Шампионска лига. Дори и да не успее да се пребори за това място, съставът на Хосе Мендилибар ще си осигури участие в турнира Лига Европа, но ако продължи с доброто си представяне и запази разликата пред противниците си. Черните наистина се намират в добра серия, като последното поражение на тима беше в средата на месец февруари, когато бяха надиграни с 2:0 като гости на Севиля. От тогава Осасуна има спечелени общо 12 точки в шест изиграни срещи.

Масуд Шоджей, Марк Бертран, Енрике Кике Сола и Ион Ешаде ще пропуснат предстоящата среща с Реал Мадрид, поради травми, докато Ибрахима се очаква да премине късен фитнес тест.

Реал Мадрид скъси преднината си пред Барселона на шест точки, поради две поредни равенство, които записаха мадридчани в средата на този месец. Преди седмица съставът на Жозе Моуриньо успя да се завърне отново към успеха, постигайки категоричен успех с 5:1 над Реал Сосиедат, като по този начин белия балет запази постоянна разликата си с каталунците. Междувременно Реал е все по-близо до участие на полуфиналите в Шампионска лига, след като през средата на тази седмица постигна класическа победа 3:0 като гост на АПОЕЛ осигурявайки си комфортна преднина преди реванша на "Сантяго Бернабеу".

Месут Йозил и Ласана Диара се завръщат отново в игра, след като изтърпяха наказанието си, но това не важи за Пепе, който ще трябва да пропусне още 2 мача на мадридчани. Анхел Ди Мария е аут, тъй като страда от контузия, докато Рикардо Карвальо и Хосе Калехон остават под въпрос. Кака и Марсело бяха ключовите играчи на мадридчани при победата в Кипът, така че очаквано е те да се завърнат в стартовите 11.

Прогноза: Осасуна - Реал Мадрид 1:4

Последни 5 изиграни срещи:

Осасуна:


03 март Майорка - Осасуна 1:1 (Примера)
11 март Осасуна - Атлетик Билбао 2:1 (Примера)
17 март Реал Сарагоса - Осасуна 1:1 (Примера)
20 март Осасуна - Хетафе 0:0 (Примера)
25 март Леванте - Осасуна 0:2 (Примера)

Реал Мадрид:


14 март Реал Мадрид - ЦСКА Москва 4:1 (Шампионска лига)
18 март Реал Мадрид - Малага 1:1 (Примера)
21 март Виляреал - Реал Мадрид 1:1 (Примера)
24 март Реал Мадрид - Реал Сосиедад 5:1 (Примера)
27 март АПОЕЛ Никозия - Реал Мадрид 0:3 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Осасуна - Реал Мадрид


67 срещи
13 победи за Осасуна
14 равенства
40 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 139:67 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Осасуна - 8.00
Равен - 4.50
Реал Мадрид - 1.40

Коефициенти от Offsidebet:

Осасуна - 7.25
Равен - 4.33
Реал Мадрид - 1.42

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
238