Кристиано: Имам място за развитие


И. Ангелов

Кристиано: Имам място за развитие

Крилото на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че е далеч от завършен футболист и има къде да се развива все още. Португалецът е една от най-важните фигури за тима от пристигането си тук през 2009 година от Манчестър Юнайтед за близо 100 милиона евро. От тогава той има 131 гола в 132 срещи за тима.

TVI предаде: "Надявам се да хванем момента тази година. Не съм стигнал своя максимум в кариерата. Това е относително. Догодина вероятно ще съм още по-силен психически, но може да не вкарам толкова голове. Какъв съм днес е отражение на това, през което съм минал. Работил съм толкова много и съм заслужил това."

"Нищо не е случайно. Всичко беше усилие, отдаденост и малко късмет. Бих искал да завършим сезона си в стил. Остават ми 3 години в договора тук, да видим какво ще постигнем дотогава. Не следвам мениджъра. Винаги съм вървял по свой път и това, което правя не е базирано на приятелства."

"За него титлите говорят. Всеки успешен мениджър трябва да се докаже на много места, той това прави. Ако не си успял в различни държави, не признавам такъв успех." 

  Сподели
120