Атлетико Мадрид с победа, Валенсия се дъни у дома (видео)


В. Мухарски

Атлетико Мадрид с победа, Валенсия се дъни у дома (видео)

Валенсия загуби с 1:2 на "Местайя" от последния в Ла Лига - Сарагоса в среща от 29-ия кръг на първенството на Испания. Последният в Примера дивисион стигна до победата, макар че игра повече от 70 минути с човек по-малко, а завърши срещата с девет души.

Пабро Ернандес откри за "прилепите" в петата минута, а в 21-та Пабло Алварес остави Сарагоса с 10 на терена. В 30-та минута Апоньо все пак изравни от дузпа, а отново той в 78-та реализира и победния гол.

Франко Цукулини си получи втори жълт картон за двайсета минути като резерва, и в 89-та Сарагоса вече бе с девет футболисти на терена, но успя да запази крехката си преднина.

Два гола на Радамел Фалкао донесоха победата на Атлетико Мадрид с 2:1 над Атлетик Билбао в друга среща от Ла Лига. Фалкао се разписа на два пъти – в 50-та и 72-та минути. Хави Мартинес бе автор на почетното попадение в полза на гостите в добавено време.
 
В другите два мача, играни по същото време, Спортинг Хихон загуби с 2:3 от Майорка, а Реал Сосиедад отстъпи с 1:3 на Леванте.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
207