Барса ще продължи да гони първото място в Примера


П. Пенков

Барса ще продължи да гони първото място в Примера

Севиля - Барселона
Стадион: "Рамон Санчес Писхуан", Севиля
Дата: 17.03.2012г.
Час: 21:00
Съдия: Хосе Луис Гонсалес Гонсалес


В среща от 27-я кръг от испанската Примера дивисион - Барселона гостува на Севиля в събота от 21:00 часа. Домакините са 11-ти във временното подреждането, притежавайки актив от 33 точки, въпреки че само 7 делят тима от 4-та позиция, която дава право на участие в Шампионска лига. Съставът на Мигел Гонзалес се представи сравнително добре през последните четири изминали кръга от първенството, в които червено-белите успяха да спечелят общо 7 точки. Шест от тях бяха извоювани съответно при победите над Осасуна и Валенсия, а една при домакинството им на Атлетико Мадрид, което завърши при резултат 1:1. През миналия уикенд Севиля не спечели нито точка, след като не успя да се противопостави на борещия се за оцеляване -  Спортинг Хихон и загуби с 1:0 като гост.

Федерико Фацио и Коке са аут за срещата с Барселона, поради наказания, докато състоянието на Фредерик КАнуте, Хесус Навас и Авларо Негредо ще се разгледа няколко часа преди мача.

Барселона продължават да изостават на цели 10 точки от временния лидер Реал Мадрид, но каталунците все още имат макар и малък шанс за спечелване на титлата, след като двата тима ще се изправят един срещу друг през април в пряк двубой, така че скъсяването на разликата зависи единствено от противниците на мадридчани. Съставът на Пеп Гуардиола вече се намира в серия от четири поредни победи в Ла Лига, като последната от тях беше преди седмица, когато тима победи с 2:0 като гост Расинг Сантандер. Освен това каталунците се класираха за четвъртфиналите в Шампионска лига, като провелия се жребий отреди да се изправят срещу Милан в следващия кръг от надпреварата.

Ерик Абидал все още остава под въпрос за срещата, като най-вероятно ще бъде заместен от Адриано, който ще трябва да играе срещу бившия си клуб. Алексис Санчес и Тиаго подновиха тренировки през седмицата, като вероятно ще бъдат в групата за мача, докато Ибрахим Афелай, Андреу Фонтас и Давид Вия са контузени.

Прогноза: Севиля - Барселона 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Севиля:


13 февруари Реал Сосиедад - Севиля 2:0 (Примера)
18 февруари Севиля - Осасуна 2:0 (Примера)
26 февруари Валенсия - Севиля 1:2 (Примера)
03 март Севиля - Атлетико Мадрид 1:1 (Примера)
10 март Спортинг Хихон - Севиля 1:0 (Примера)

Барселона:

19 февруари Барселона - Валенсия 5:1 (Примера)
26 февруари Атлетико Мадрид - Барселона 1:2 (Примера)
03 март Барселона - Спортинг Хихон 3:1 (Примера)
07 март Барселона - Байер Леверкузен 7:1 (Шампионска лига)
11 март Расинг Сантандер - Барселона 0:2 (Примера)


Досегашни срещи:

Севиля - Барселона


145 срещи
38 победи за Севиля
33 равенства
74 победи за Барселона
Голова Разлика: 280:182 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Севиля - 8.50
Равен - 4.75
Барселона - 1.36

Коефициенти от Offsidebet:
Севиля - 7.75
Равен - 4.60
Барселона - 1.38

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
152