Реал ще спечели категорично срещу Еспаньол


П. Пенков

Реал ще спечели категорично срещу Еспаньол

Реал Мадрид - Еспаньол
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 04.03.2012г.
Час: 22:30
Съдия: Хосе Антонио Тишейра Витиенес


Реал Мадрид е домакин на Еспаньол в предпоследен двубой от 25-я кръг от испанската Примера дивисион. Белият балет все още поддържа разликата си от десет точки пред втория в подреждането Барселона, като мадридчани се намират в добра серия от 9 поредни победи в Ла Лига. Последната от тях беше записа преди седмица, когато съставът на Жозе Моуриньо надигра Райо Валекано с минималното 1:0 като гости, като единственото попадения в срещата беше дело на Кристиано Роналдо. Освен това пред Реал предстои и реванш срещу ЦСКА Москва от осминафиналната фаза на Шампионска лига. Първата среща, която се проведе в руската столица, завърши при равенство 1:1, след като армейците изравниха в последната минута от продължението на двубоя, като така запазиха шансове за реванша на "Сантяго Бернабеу".

В мача срещу Райо Валекано бранителя Пепе получи петия си жълт картон от началото на кампанията, като ще трябва да изтърпи наказание от 1 среща. Анхел ди Мария и Карим Бензема страдат от травми, както и левия бек Фабио Коентрао, който ще му трябват най-малко 3 седмици за да се възстанови напълно от травмата си. Отново в игра се завръщат Ласана Диара и Алтинтоп.

Еспаньол са отбор, който успя да спечели само две точки в последните си четири мача от първенството. Тези две точки са вследствие на равенствата, които има регистира срещу Атлетик Билбао и Хетафе, а останалите две срещи, които бяха с Реал Сарагоса и Леванте, съставът на Маурисио Почетини загуби. В момента синьо-белите са осми във временното подреждане, но въпреки това все още имат шансове за четвъртоо място, което ще им осигури участие в Шампионска лига, тъй като разликата между е само 2 точки между тези две позиции. От друга страна Еспаньол е опасно близо и до зоната на изпадащите, тъй като разликат между тима и 17-я в подреждането Виляреал е 6 точки.

Халфът на гостите Ромарик трябва да започне като титуляр срещу Реал Мадрид, след като пропусна последния мач на тима, поради наказание. Контузени в Еспаньол остават: Кристиан Алварес, Фелипе Матиони, Серхио Гарсия, Хавиер Маркес и Хуан Албин.

Прогноза: Реал Мадрид - Еспаньол 4:0

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

04 февруари Хетафе - Реал Мадрид 0:1 (Примера)
12 февруари Реал Мадрид - Леванте 4:2 (Примера)
18 февруари Реал Мадрид - Сантандер 4:0 (Примера)
21 февруари ЦСКА Москва - Реал Мадрид 1:1 (Шампионска лига)
26 февруари Райо Валекано - Реал Мадрид 0:1 (Примера)

Еспаньол:

28 януари Еспаньол - Майорка 1:0 (Примера)
04 февруари Атлетик Билбао - Еспаньол 3:3 (Примера)
12 февруари Еспаньол - Реал Сарагоса 0:2 (Примера)
18 февруари Хетафе - Еспаньол 1:1 (Примера)
25 февруари Еспаньол - Леванте 1:2 (Примера)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Еспаньол


158 срещи
91 победи за Реал Мадрид
31 равенства
36 победи за Еспаньол
Голова Разлика: 339:189 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:

Реал Мадрид - 1.12
Равен - 8.00
Еспаньол - 21.00

Коефициенти от Offsidebet:
Реал Мадрид - 1.13
Равен - 7.75
Еспаньол - 17.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154