Агент: Моуриньо вече реши, че ще напусне Реал през лятото


Н. Гавазов

Агент: Моуриньо вече реши, че ще напусне Реал през лятото

Спекулациите около бъдещето на Жозе Моуриньо в Реал Мадрид се разгоряха с нова сила след като стана ясно, че вчера португалският специалист пристигна в Лондон за да търси нова къща за своето семейство. Това накара медиите да предположат, че Специалния се завръща на Острова, което пък накара днес от Кралския клуб да заявят, че Жозе отдавна търси дом в столицата на Великобритания и този факт е известен.

Малко след това The Sun цитира представител на Моуриньо, който съобщи, че неговият клиент е взел решение да се завърне на Острова.

„Жозе ми каза, че през следващите няколко месеца той ще следи ситуацията във Висшата лига на Англия. Ще напусне ли Хари Реднап Тотнъм заради националния отбор на Англия? Ще си тръгне ли Роберто Манчини, ако не спечели титла със Сити или ще загуби ли Вилаш-Боаш своето място в Челси? Само мога да потвърдя, че не се водят преговори с нито един от тези клубове. Но Моуриньо вече е решил, че трябва да напусне Реал след края на сезона и да се завърне в Англия. Той много скучае по Висшата лига и смята годините, които прекара в Челси за най-добрите в своята кариера", цитира The Sun думите на представителя на Моуриньо.

 

  Сподели
146