Барса ще вземе трите точки у дома срещу Сосиедад


П. Пенков

Барса ще вземе трите точки у дома срещу Сосиедад

Барселона - Реал Сосиедад
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 04.02.2012г.
Час: 23:00
Съдия: Клос Гомес


Изоставащия от лидерската позиция тим на Барселона приема Реал Сосиедад на "Камп Ноу" в събота в двубой от 21-я кръг от испанската Примера дивисион. Каталунците вече изостават на 7 точки от първото място, заемано от Реал Мадрид. Причината, поради която съставът на Пеп Гуардиола увеличи тази преднина на белия балет беше равенството, което регистира тима преди седмица при гостуването си на Виляреал, което завърши при резулат 0:0. За радост на феновете тима премина през Реал Мадрид и продължи в турнира Купата на Краля, където трябваше да се изправи срещу отбора на Валенсия. Каталунците не успяха да спечелят в първата си среща срещу прилепите, като завършиха наравно 1:1 на "Местая", като оставиха развитието за "Камп Ноу", като реванша ще се проведе на 8-ми февруари.

Андрес Иниеста се завърна към тренировки, но все още е на 2-3 седмици от пълното си възстановяване и завръщане в игра. Крилото Педро няма да може да вземе участие срещу Сосиедад, тъй като страда от травма. Въпреки това Шави се очаква да започна, като титуляр, след като Гуардиола му даде почивка в мача срещу Валенсия. Въпреки равенството срещу жълтата подводница, Виктор Валдес постигна първата си чиста мрежа в последните пет изминали мача от Ла Лига.

Реал Сосиедад остава непостоянен в представането си през последните няколко седмици, като бяло-сините редува победи и поражения. На 10 януари съставът на Филип Монтание отпадна от турнира за Купата на Краля, след като беше категорично надигран с 6:1 при гостуването си на Майорка. Веднага след този мач, Реал Сосиедад се реваншира на феновете си за поражението, побеждавайки Валенсия като гост с 1:0, но само седмица беше нужна на тима да се завърне към неуспеха, след като записа такъв у дома с 4:0 от Атлетико Мадрид. През миналия уикенд Сосиедад си върна 12-та позиция в класирането, след като победи Спортинг Хихон с категоричното 5:1 на собствения си стадион "Аноета".

В този двубой играчът на Сосиедад - Зурутуза вкара 2 попадения в рамките само на 3 минути, но веднага след това счупи носа и беше принуден да напусне терена, като се очаква да пропусне срещата с Барселона или да играе с предпазна маска. Марига напусна състава пък, след като наема му прилючи и се завърна в Интер.

Прогноза: Барселона - Реал Сосиедад 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:


18 януари Реал Мадрид - Барселона 1:2 (Купа на Краля)
22 януари Малага - Барселона 1:4 (Примера)
25 януари Барселона - Реал Мадрид 2:2 (Купа на Краля)
28 януари Виляреал - Барселона 0:0 (Примера)
01 февруари Валенсия - Барселона 1:1 (Купа на Краля)

Реал Сосиедад:

07 януари Реал Сосиедад - Осасуна 0:0 (Примера)
10 януари Майорка - Реал Сосиедад 6:1 (Купа на Краля)
14 януари Валенсия - Реал Сосиедад 0:1 (Примера)
21 януари Реал Сосиедад - Атлетико Мадрид 0:4 (Примера)
29 януари Реал Сосиедад - Спортинг Хихон 5:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Барселона - Реал Сосиедад


137 срещи
75 победи за Барселона
34 равенства
28 победи за Реал Сосиедад
Голова Разлика: 264:134 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.07
Равен - 11.00
Реал Сосиедад - 26.00

Коефициенти от Offsidebet:
Барселона - 1.08
Равен - 10.00
Реал Сосиедад - 21.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
439