Реал Мадрид отново няма да запази чиста мрежа


П. Пенков

Реал Мадрид отново няма да запази чиста мрежа

Хетафе - Реал Мадрид
Стадион: "Колисеум Алфонсо Перес", Хетафе
Дата: 04.02.2012г.
Час: 21:00
Съдия: Айса Гамес


Реал Мадрид гостува на Хетафе в събота от 21:00 часа в среща от 21-я кръг от испанската Примера дивисион. Отборът на Хетафе се издигна до деветата позиция във временното класиране, като само точка дели тима от седмото място, което преди кръга се заема от отбора на Малага. Причината за изкачването на съставът на Луис Плаца се крие в последните поредни две победи, които регистираха тъмносините в последните два кръга от Ла Лига. Преди малко повече от седмица Хетафе успя да си тръгне с трите точки при визитата си на Расинг Сантандер, надигравайки зелено-белите с 2:1 на собствения им "Ел Сардинеро". Седмица след победата над Расинг, Хетафе постигна нов успех отново като гост, като този път победи със същия резулат отбора на Леванте. Като цяло представянето на тима през последните няколко кръга е на ниво, след като тъмносините няма порат в последните си шест мача от Примера дивисион.

Бранителят на домакините Лопо получи червен картон и беше принуден да напусне терена срещу Леванте, което със сигурност означава ще пропуска домакинството на Реал Мадрид. Нападателят Гуиза също е аут, след като в същия този мач получи петия си жълт картон от началото на кампанията. Бившият играч на Бирмингам Маркос Мадера е под въпрос, поради мускулни болки.

Белият балет вече притежава 7 точки преднина пред прекия си конкурент за титлата - Барселона. Причината за увеличилата се разлика между двата тима се крие в това, че каталунцита в последния си мач от Примера записаха нулево равенство при гостуването си на Виляреал, докато мадридчани победиха Реал Сарагоса с 3:1 на "Сантяго Бернабеу". Въпреки успеха на белите в Ла Лига, съставът на Жозе Моуриньо отпадна от борбата за спечелването на Купата на Краля, след като беше отстранен от надпреварата от Барселона след общ резулат 4:3 в полза на каталунците.

Серхио Рамос се завръща в игра за мадридчани, след като пропусна двубоя със Сарагоса, поради наказание. Впечатление прави, че белия балет не успя да запази чиста мрежа в последните си шест двубоя от Ла Лига, но въпреки това тима записа само едно единствено поражение в последните си 16 изминали мача от първенството. Анхел Ди Мария и Сами Кедира продължават да лекуват контузии, доакто Шаби Алонсо и Марсело са под въпрос, след като получи травми в мача срещу Сарагоса.

Прогноза: Хетафе - Реал Мадрид 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Хетафе:


21 декември Малага - Хетафе 2:2 (Купа на Краля)
08 януари Хетафе - Атлетик Билбао 0:0 (Примера)
14 януари Реал Сарагоса - Хетафе 1:1 (Примера)
21 януари Расинг Сантандер - Хетафе 1:2 (Примера)
29 януари Леванте - Хетафе 1:2 (Примера)

Реал Мадрид:

14 януари Майорка - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
18 януари Реал Мадрид - Барселона 1:2 (Купа на Краля)
22 януари Реал Мадрид - Атлетик Билбао 4:1 (Примера)
25 януари Барселона - Реал Мадрид 2:2 (Купа на Краля)
28 януари Реал Мадрид - Реал Сарагоса 3:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Хетафе - Реал Мадрид


15 срещи
4 победи за Хетафе
2 равенства
9 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 28:17 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Хетафе - 9.00
Равен - 5.00
Реал Мадрид - 1.33

Коефициенти от Offsidebet:
Хетафе - 9.00
Равен - 4.75
Реал Мадрид - 1.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145