Малага няма да изненада Барса


Т. Михайлов

Малага няма да изненада Барса

Малага - Барселона
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 22.01.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Ундиано Майенко


Шампионът на Испания Барселона гостува на 10-ия в класирането Малага в интересен двубой от поредния кръг в Примера дивисион. Мач преди преполовяването на сезона каталунците изостават на 5 точки от големия си съперник Реал Мадрид и ще търсят задължителен успех.

Малага е в лоша серия от 5 мача без победа, които влошиха доста класирането на целещия се високо клуб. След изненадващата загуба от Спортинг Хихон и очертаващата се от Барселона тимът може да се озове извън десетката и вместо да се бори за място в евротурнирите, да участва в неприятната битка за оцеляване. Рубен и Жулио Баптища ще пропуснат мача за домакините. Росарио и Хоакин са под въпрос. Дебют ще направи привлеченият от Еспаньол вратар Камени. Възможно е Мануел Пелегрини да насити халфовата линия, което да коства мястото на Рууд ван Нистелрой в атаката.

Макар да се намира на втора позиция Барселона се радва на добри дни през тази седмица, след като нанесе поредно поражение на Реал Мадрид в Ел Класико. При това за втори път насред столицата. Някои колебливи игри в Примера обаче доста объркаха плановете на Гуардиола по пътя към нова титла. 5 точки в толкова неконкурентно първенство не са малко, но през втория полусезон има и Ел Класико на „Камп ноу“. В Барса има няколко отсъстващи. Сейду Кейта е на турнира за Купата на Африка. Давид Вия и Ибрахим Афелай са аут поради тежки контузии. Педро е възстановен. Гуардиола може да направи ротации заради предстоящия реванш с Реал за Купата.

Малага разполага с доста добре познати футболисти и се очакваше да постигне по-добри резултати и по-предно класиране. Мнозина слагаха тима сред фаворитите за местата в Шампионската лига. Домакините са способни на изненади, но лошата им серия говори, че едва ли ще препънат най-силния отбор в света.

Последни 5 изиграни срещи:

Малага:

21 декември Малага - Хетафе 2:2 (Купа на Краля)
03 януари Реал Мадрид - Малага 3:2 (Купа на Краля)
07 януари Малага - Атлетико Мадрид 0:0 (Примера)
10 януари Малага - Реал Мадрид 0:1 (Купа на Краля)
15 януари Спортинг Хихон - Малага 2:1 (Примера)

Барселона:

04 януари Барселона - Осасуна 4:0 (Купа на Краля)
08 януари Еспаньол - Барселона 1:1 (Примера)
12 януари Осасуна - Барселона 1:2 (Купа на Краля)
15 януари Барселона - Бетис 4:2 (Примера)
18 януари Реал Мадрид - Барселона 1:2 (Купа на Краля)


Досегашни срещи:

Малага - Барселона

60 срещи
9 победи за Малага
11 равенства
40 победи за Барселона
Голова Разлика: 133:41 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Малага - 9.50
Равен - 5.50
Барселона - 1.28

Коефициенти от Offsidebet:
Малага - 10.00
Равен - 5.25
Барселона - 1.28

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
224