Последният съдийски сигнал за Роналдо на Бернабеу вече удари?


Н. Гавазов

Последният съдийски сигнал за Роналдо на Бернабеу вече удари?

Срещата Реал Мадрид - Гренада може да се окаже последната за Кристиано Роналдо на „Сантяго Бернабеу" и да бъде началото на края на кариерата на звездата в Реал Мадрид. По всичко изглежда, че днешният драматичен ден за футболната общественост продължава с пълна сила, след като по-рано през деня сагата с Тевес разтърси медийното пространство.

Сега на ход са събитията около Кристиано Роналдо, който въпреки, че оглавява класацията на топ-реализаторите в Примера дивисион и е звездата на Реал Мадрид, преживява труден сезон на „Бернабеу", след като в последните срещи на „белите" португалецът постоянно е освиркван от собствените си фенове, заради фрапиращите си пропуски пред противниковата врата.

Алфредо Ди Стефано заяви, че запалянковците са в правото си да изразят своето недоволство щом си плащат да наблюдават футболни срещи и португалецът няма право да им се сърди. Нещо повече, в ефира на Onda Cero известният футболен коментатор и радиоводещ Алфонсо Азуара призна, че проучване е показало, че мнозинството от феновете на „Кралския клуб" вече са настроени много отрицателно към Роналдо и ще продължават да го освиркват.

Това със сигурност няма да се хареса на португалеца, а от ситуацията може да се възползва Манчестър Сити, който според Азуара е готов да предложи двама от най-добрите си играчи и да доплати, за да доведе на :Етихад Стейдиъм" капитана на Португалия. Футболистите, които могат да дойдат на „Бернабеу" са Давид Силва и Серхио Агуеро.

Един подобен ход на „гражданите" ще предизвика със сигурност истинска революция, ако те успеят да си осигурят услугите на бившия футболист на „червените дяволи". Като цяло, подобна сделка изглежда много сложна, а и не е ясно дали Жозе Моуриньо ще е съгласен да се раздели със своя сънародник.

Следващият двубой на Реал Мадрид на „Сантяго Бернабеу" ще бъде на 18 януари, когато белите ще трябва се изправят в четвъртфинален мач от Купата на Краля срещу победителя в двубоя от тази вечер Барселона - Осасуна. Интересно ще бъде да видим какво ще се случи дотогава. 

 

  Сподели
245