Мадрид победи Валенсия като гост


И. Ангелов

Мадрид победи Валенсия като гост

Отборът на Реал Мадрид продължава силните си представяния в Ла Лига и задържа първото място в ръцете си след пореден успех. Този път Валенсия бе победена на собствен терен с 3:2, а за "Белия Балет" блеснаха Бензема и Кристиано Роналдо. Мачът бе интересен за наблюдаване и предложи зрелище за феновете на двата тима.

Силното начало бе за гостите от Мадрид. Бензема вкара красиво още в 20-ата минута след асистенция на Шаби Алонсо. До края на полувремето Роналдо имаше шанс да удвои преднината за своите, но добри намеси от вратаря Алвеш държаха Валенсия в мача.

През втората част вкара Серхио Рамос. В 72-ата минута той удвои резултата след пас на Йозил. Бързо попадението бе върнато от Роберто Солдадо - в 75-ата минута той се възползва от опразнената врата и вкара. 4 минути по-късно Роналдо реши срещата, като завъртя топката от малък ъгъл във вратата. Валенсия не се отказа обаче и в 83-ата минута Солдадо отново вкара за 3:2. В 90-ата минута бе отменено попадение за Валенсия поради засада. Драмата бе пълна, но в крайна сметка Мадрид надделя с крайното 3:2.

  Сподели
160