Валенсия - Реал Мадрид - дерби сблъсъкът на съботния ден


П. Пенков

Валенсия - Реал Мадрид - дерби сблъсъкът на съботния ден

Валенсия - Реал Мадрид
Стадион: "Местая", Валенсия
Дата: 19.11.2011г.
Час: 23:00
Съдия: Хосе Антонио Тешейра Витиенес


В дерби двубоя от съботния ден от 12-я кръг на испанската Примера дивисион, Валенсия и Реал Мадрид излизат един срещу друг на стадион "Местая" от 23:00 часа българско време. Прилепите се намират в успешна серия от три поредни победи в Ла Лига, като това бяха съответно срещу Реал Сарагоса, Хетафе и Леванте, нанасяйки втора загуба за новака през настоящата кампания. Съставът на Унай Емери е трети в подреждането с актив от 24 точки, с точка повече от Леванте и точка по-малко от Барселона.

Бранителят на Валенсия - Бруно страда от контузия и е под въпрос за двубоя с мадридчани. Рикардо Коща изпитва болки в бедрения си мускул на десния крак, като се очаква да се въстанови до няколко дена. Въпреки че Валенсия се изправя срещу лидера Реал Мадрид, мениджъра Унай Емери може да реши да даде почивка на някои от ключовите си играчи, с цел да запази част от силите им за двубоя от Шамионска лига през средата на седмицата.

Реал Мадрид в момента за лидера в испанската Примера дивисион, притежавайки три точки повече от втория Барселона. Белият балет се намира в серия от десет поредни победи в Ла Лига, като преди две седмици тима нанесе унизителна загуба с 7:1 на Осасуна, в среща, която се изигра на стадион "Сантяго Бернабеу".

Въпреки добрата игра на състава на Жозе Моуриньо, тима изпитва сериозни проблеми с контузени играчи, особено след провелите се срещи на национално равнище. Халфът на мадридчани Анхел Ди Мария пропуска двубоя с Валенсия, поради контузия, като се очаква той да се завърне отново в игра в края на настоящия месец. Нури Шахин дебютира с фланелката на белия балет в мача срещу Осасуна преди две седмици, като може би ще бъде оставен на резервната скамейка, тъй като самия той се чувства уморен. Бранителя Рикардо Карвальо пропусна последните няколко срещи на тима, поради болки в гръба, като все още не се знае точна дата за връщането му в игра. Бразилците Кака и Марсело пропуснаха част от тренировъчните занимания през тази седмица, като остават под върпос за гостуването на "Местая".

Прогноза: Валенсия - Реал Мадрид 1:4

Последни 5 изиграни срещи:

Валенсия:

23 октомври Валенсия - Атлетик Билбао 1:1 (Примера)
26 октомври Реал Сарагоса - Валенсия 0:1 (Примера)
29 октомври Валенсия - Хетафе 3:1 (Примера)
01 ноември Валенсия - Байер Леверкузен 3:1 (Шампионска лига)
05 ноември Леванте - Валенсия 0:2 (Примера)

Реал Мадрид:

22 октомври Малага - Реал Мадрид 0:4 (Примера)
26 октомври Реал Мадрид - Виляреал 3:0 (Примера)
29 октомври Реал Сосиедад - Реал Мадрид 0:1 (Примера)
02 ноември Олимпик Лион - Реал Мадрид 0:2 (Шампионска лига)
06 ноември Реал Мадрид - Осасуна 7:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Валенсия - Реал Мадрид

160 срещи
44 победи за Валенсия
30 равенства
86 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 298:196 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Валенсия - 6.00
Равен - 4.00
Реал Мадрид - 1.53

Коефициенти от Offsidebet:
Валенсия - 6.00
Равен - 4.00
Реал Мадрид - 1.53

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
303