Реал Мадрид надигра минимално Реал Сосиедад (видео)


И. Ангелов

Реал Мадрид надигра минимално Реал Сосиедад (видео)

Отборът на Реал Мадрид успя да преодолее Реал Сосиедад в пореден кръг от Ла Лига с 1:0 като гост. Единственото попадение в този мач бе ранен гол на Гозало Игуаин. Въпреки минималния резултат гостите на много пъти можеха да удвоят и утроят сметката си днес, като Роналдо се отличи с няколко пропуска от разстояние.

Мачът започна с активни действия на Кристиано Роналдо. Във 2-ата и 4-ата минути той организира самостоятелни акции и обстрелваше вратата на противника, като в единия случай той опита изключително атрактивно да надиграе вратаря Браво, като пробва удар с движението Рабона.

В 9-ата минута обаче Игуаин реализира след асистенция на Коентрао. Това е 10-тото попадение на младежа за сезона. В 29-ата минута Роналдо спечели корнер след свободен удар. Ди Мария не намери никой с изпълнението си. В 31-ата минута отново Кристиано среля от далеч. Изключителният му удар бе спасен от Браво. 

Определено гостите бяха доста активни през тази част, като искаха да достигнат до още едно попадение, което да успокои мача. През втората част в игра се появиха Кака, Кедира и Бензема, а домакините създадоха няколко положения. Действията срещу Роналдо станаха твърди и португалеца се изнервяше с всеки ритник, който получаваше. Това работеше и играта спря да му спори. В една ситуация той избухна след като Рамос можеше да му подаде на чиста позиция, но испанецът изигра самостоятелно положението без успех.

В последните минути домакините се хвърлиха в атака, а от Реал започнаха да забавят топката. Добре се справяше Кака в центъра. В крайна сметка Мадрид победи минимално и върна първата си позиция в първенството. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
111