Барса ще постигнe класика у дома срещу Майорка


П. Пенков

Барса ще постигнe класика у дома срещу Майорка

Барселона - Майорка
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 29.10.2011г.
Час: 21:00
Съдия:


Барселона приема Майорка в двубой от десетия кръг от испанската Примера дивисион. Каталунците продължат да преследва лидерската позиция във временното класиране, която се заема от новака през този Леванте, който притежава точка повече от втория Реал Мадрид и 2 точки повече от Барса, която в момента се намира на третата позиция. Последната грешна стъпка, която направи съставът на Пеп Гуардиола, за да отстъпи места в класирането, беше нулевото равенство у дома срещу Севиля преди две седмици. Уикенд по-късно каталунците постигнаха минимална победа с 1:0 при гостуването си на Гранада.

Младокът Куенка направи дебюта си в Примера дивисион при мача на Барса срещу Гранада, докато същия този мач беше под номер 392 за полузащитника Шави. В този двубой Педро получи контузия в глезена, поради която се очаква да отсъства от игра в продължение на около 2-3 седмици. Междувременно, централните защитници Жерар Пике и Карлес Пуйол се завърнаха към тренировки и могат да започнат като титуляри срещу Майорка.

Отборът на Майорка успя да регистрира 3 равенства и 1 поражение в последните си четири срещи от Примера дивисион. Ремите бяха съответно срещу отборите на Осасуна, Валенсия и Атлетико Мадрид, а поражението дойде преди седмица, когато състава на Хоакин Капарос загуби у дома с 2:1 от гостуващия Спортинг Хихон. Тка отборът на Майрока остана на 13-та позиция във временното подреждане с актив от 9 спечелени точки, само 2 повече от Виляреал, който се намира в зоната на изпадащите.

Бранителят на Майрока - Чико изтърпя наложеното му наказание и трябва да бъде на линия за гостуването на Барселона. Съотборникът му в отбраната Зуиверлун пропусна последните два мача на тима и все още е под въпрос. Полузащитникът Пина получи петия си жълт картон през този сезон в двубоя срещу Спортинг и ще трябва да изтърпи наказанието си.

Прогноза: Барселона - Майорка 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:


02 октомври Спортинг Хихон - Барселона 0:1 (Примера)
15 октомври Барселона - Расинг Сантандер 3:0 (Примера)
19 октомври Барселона - Виктория Пилзен 2:0 (Шампионска лига)
22 октомври Барселона - Севиля 0:0 (Примера)
25 октомври Гранада - Барселона 0:1 (Примера)

Майорка:

25 септември Майорка - Реал Сосиедад 2:1 (Примера)
01 октомври Осасуна - Майорка 2:2 (Примера)
15 октомври Майорка - Валенсия 1:1 (Примера)
23 октомври Атлетико Мадрид - Майорка 1:1 (Примера)
26 октомври Майорка - Спортинг Хихон 1:2 (Примера)


Досегашни срещи:

Барселона - Майорка


57 срещи
31 победи за Барселона
12 равенства
14 победи за Майорка
Голова Разлика: 102:62 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.062
Равен - 11.00
Майорка - 34.00

Коефициенти от Offsidebet:
Барселона - 1.08
Равен - 9.00
Майорка - 23.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143