Реал се справи с Виляреал за едно полувреме


И. Ангелов

Реал се справи с Виляреал за едно полувреме

Отборът на Реал Мадрид победи класически 3:0 Виляреал в пореден кръг от испанската Ла Лига днес, след голове от Бензема, Кака и Анхел Ди Мариа. Домакините не хвърлиха голямо усилие в мача, след като рано поведоха в резултата и решиха да отпуснат газта, като задържаха резултата до края на мача.

Головете паднаха в първото полувреме, като Бензема се разписа още в 6-ата минута. Анхел Ди Мариа намери нападателя на столичани със страхотен пас в наказателното и той не греши. 5 минути по-късно Кака нанесе своя удар в мача. Отново Ди Мария подаде за попадението. В 30-ата минута Ди Мариа реши да вкара и да довърши съперника. 

По този начин аржентинецът се очерта като играч на мача още преди да е изтекъл половин час от мача. Реал отпусна педала на газта след това попадение и очакваше реакция от опонента. Единствено Кристиано Роналдо тормозеше отбраната постоянно, като той е наясно, че се намира на 2 гола от 100-тното попадение за Реал. 

Може би затова той действаше припряно днес и искаше да отбележи. Но темпото на Реал бе понижено и вотрото полувреме играта вървеше по-мудно. Виляреал имаше инициативата, но голове не падаха зад Касияс. В крайна сметка Реал комфортно победи с 3:0 и върна лидерската си позиция на 1 точка пред Барселона.

  Сподели
143