Гадже на Меси: Майка му ме подгони с тиган


И. Ангелов

Гадже на Меси: Майка му ме подгони с тиган

Бившата приятелка на звездата на Барселона Лео Меси твърди, че в неделя, докато пазарувала в един от моловете, които посещава, майката на Меси я погнала с тиган. Макарена Лемос, 20-годишен модел от Росарио, която за кратко излизаше с Меси, когато бе на 14, а след това и на 18 години, заяви, че е била на пазар с майка си и леля си, когато забелязала странната жена, която я следяла и снимала. 

Telenoche предаде думите на момичето: "Тя ме преследваше и ме снимаше до момента, в който се обърнах и попитах какво прави. Тогава тя започна да ме обижда. Какво правеше тя там с тиган в ръце? Преследваше ме с телефон и тиган."

"Аз никога не съм излизала в публичното пространство да говоря, че съм спала с нейния син. Бях на 14 и на 18 години и не съм разкривала нищо за връзката си. Тя ме третираше като нищо. Мислеше си, че съм говорила пред списание, но аз не съм. Има объркване."

"Шокирах се защото не очаквах подобно нещо да ми се случи в неделния следобед. Особено когато съм с майка ми и леля ми. Меси има бодигарди, но аз не. Аз излизам по улиците с приятелите си като нормален човек."

Въпреки инцидента, Макарена сподели, че все още би прекарала вечер с един от най-добрите футболисти: "За мен това е незавършена работа," призна тя.

  Сподели
133