Барса ще иска да забрави за загубените точки срещу Севиля


П. Пенков

Барса ще иска да забрави за загубените точки срещу Севиля

Във вторник от 21:00 часа Гранада приема Барселона в среща от междинния осми кръг от испанската Примера дивисион. Домакините заемат позиция в зоната на изпадащите, притежавайки актив едва от 5 точки след осем изиграни срещи. Впечатление прави, че съставът на Фабри Гонзалес редува съответно загуба и веднага след това равенство в последните няколко седмици. През средата на този месец Гранада успя да измъкне точка при домакинството си на Атлетико МАдрид, като срещата на стадион "Лос Карменес" завърши при нулево равенство. Седмица по-късно обаче Гранада отново разочарова феновете си, след като претърпя поражение с 2:0 при визитата си на Спортинг Хихон, като съперника на Гранада заема по-ниска позиция във временното класиране.

Карлос Мартинс се очаква да пропусна още една среща на тима, след като получи контузия по време на двубоя с дюшекчиите, като се очаква да бъде заменен от Фран Рико. Полузащитникът на Гранада Йебда също получи травма, преди седмица срещу Хихон, като вероятно няма да се включи в игра срещу Барселона.

Каталунците отстъпиха първата позиция в класирането, след като регистираха нулево равенство срещу Севиля през уикенда. Така новакът през този сезон - Леванте, е временен лидер в подреждането, притежавайки точка повече от втория Реал Мадрид. Контузени от тима на Барселона са Алексис Санчес, Ибрахим Афелай, Жерар Пике и Карлес Пуйол. Сеск Фабрегас се се завърна в игра през уикенда, като изигра 16 минути срещу Севиля, като вероятно треньор Пеп Гуардиола ще го включи в титулярния състав за мача с Гранада.

Прогноза: Гранада - Барселона 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141