Роналдо след хеттрика: По-важното е, че победихме като отбор


И. Ангелов

Роналдо след хеттрика: По-важното е, че победихме като отбор

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо остана смирен след като вкара ранен хеттрик в победата на "Белия балет" с 4:0 над Малага на "Ла Росаледа" в събота вечер. Той заяви, че по-важно е отборът да побеждава, отколкото той да вкарва голове. Той потвърждава думите си с комбинативните си изяви напоследък и факта, че не вкара в последните няколко срещи, а направи 5 асистенции, подкрепя това твърдение.

След мача той каза: "Доволен съм с головете си, но това, което наистина е важно е отборът да победи - с или без мои голове. Не се притеснявам когато не вкарвам, но не и когато не побеждаваме. Представихме се фантастично, първото полувреме е може би най-доброто, което сме демонстрирали цял сезон. Танците ми с Марсело след гола бяха заради бразилската музика, която двамата харесваме."

Роналдо покачи головата си сметка на 10 гола, колкото има и Меси от Барселона. В момента Мадрид се намира на върха в класирането с 19 точки от 8 мача, като това е с точка пред Барса и две пред Леванте, които играят с Виляреал в неделната вечер.

  Сподели
102