Ще успее ли Севиля да затрудни Барса на Камп Ноу?


П. Пенков

Ще успее ли Севиля да затрудни Барса на Камп Ноу?

Барселона - Севиля
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 22.10.2011г.
Час: 23:00
Съдия:
Итуралде Гонсалес

В събота от 23:00 часа Барселона посреща Севиля на стадион "Камп Ноу" в среща от осмия кръг на испанската Примера дивисион. Домакините са лидери във временното класирне, делейки първото място заедно с новака Леванте, като двата тима притежават точка повече в активите си от третия Реал Мадрид. Както мадридчани, така и каталунците се намират в серия от пет поредни победи във всички турнири. През миналия уикенд съставът на Пеп Гуардиола надигра у дома Расинг Сантандер с 2:0, а през средата на тази седмица постигна лесна победа отново на "Камп Ноу", но този път срещу Виктория Пилзен в двубой от груповата фаза на Шампионска лига.

Бранителят на Барселона Жерар Пике страда от разтежение, като се очаква да отсъства поне още две седмици. Сеск Фабрегас може да се завърне за двубоя със Севиля, след като пропуска последните два мача на Барса в Примера дивисион. Междувременно, другото голямо лятно попълнение на тима - Алексис Санчес е под въпрос, като последно Санчес игра преди две седмици при срещата с Реал Сосиедад.

Съперникът им Севиля е позиция зад третия Реал Мадрид, като притежава точка по-малко от мадридчани. Съставът на Марселиньо Гарсия Торал редува равенство и след това победа в последните няколко кръга от Примера. В началото на настоящия месец Севиля измъкна точка при гостуването си на Атлетико Мадрид, след като двубоя завърши при нулево равенство, а две седмици по-късно тима постигна домакински успех с 2:1 срещу Спортинг Хихон.

Бранителят на Севиля Спахич получи петия си жълт картон за сезона срещу Спортинг и ще трябва да пропусне гостува Баселона. Халфът Диего Пероти страда от болки в мускулите, като все още не е поставен срок за възстановяването му. Нападателят Алваро Негредо пък все още лекува контузия и е вероятно да пропусне двубоя на "Камп Ноу".

Барселона, заедно с Атлетико Мадрид, са единсвените два отбора досега през сезона в Примера, които не са допускали гол пред собствена публика.

Прогноза: Барселона - Севиля 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:


24 септември Барселона - Атлетико Мадрид 5:0 (Примера)
28 септември БАТЕ Борисов - Барселона 0:5 (Шампионска лига)
02 октомври Спортинг Хихон - Барселона 0:1 (Примера)
15 октомври Барселона - Расинг Сантандер 3:0 (Примера)
19 октомври Барселона - Виктория Пилзен 2:0 (Шампионска лига)

Севиля:

17 септември Севиля - Реал Сосиедад 1:0 (Примера)
20 септември Осасуна - Севиля 0:0 (Примера)
24 септември Севиля - Валенсия 1:0 (Примера)
02 октомври Атлетико Мадрид - Севиля 0:0 (Примера)
16 октомври Севиля - Спортинг Хихон 2:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Барселона - Севиля


145 срещи
74 победи за Барселона
33 равенства
38 победи за Севиля
Голова Разлика: 281:183 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.16
Равен - 7.50
Севиля - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
Барселона - 1.15
Равен - 7.50
Севиля - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
195