Реал ще измъкне трудно трите точки от Ла Росаледа


П. Пенков

Реал ще измъкне трудно трите точки от Ла Росаледа

Малага - Реал Мадрид
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 22.10.2011г.
Час: 21:00
Съдия:
Матеу Лахос

Реал Мадрид гостува на Малага в двубой от осмия кръг на испанската Примера дивисион. Домакините притежават актив от 13 точки, което им отрежда шестата позиция във временното класиране, само на 4 точки зад лидерите Барселона и Леванте. Съставът на Мануел Пелегрини има две регистрирани поражение досега през кампанията, като последното от тях беше преди седмица, когато Малага загуби с 3:0 гостуването си на лидера Леванте, който макар и новак в Примера показва прекрасен футбол.

Стражът на Малага Вили Кабалеро получи червен картон в двубоя срещу Леванте, поради игра с ръка извън наказателното поле, като няма да може да пази вратата на тима срещу мадридчани. Халфът Дуда може да се завърне за двубоя с Реал Мадрид, но всичко зависи от физическото му състояние и от бързината, с която се възстановява от контузията си. Междувременно, бившият играч на Реал Жулио Баптища верояно няма да може да вземе участие срещу състава на Жозе Моуриньо, тъй като все още не е напълно възстановен от травмата си.

Реал Мадрид продължава борбата си за по-предно класиране, като след седем изминали срещи заема третата позиция в подреждането, само на точка зад временните лидери. Причината затова се крие в единственото поражение, което записаха мадридчани през настоящата кампания, докато съперниците му Леванте и Барселона нямат все още такова. Съставът на Жозе Моуриньо се намира в серия от пет поредни победи във всички турнири. Освен това Реал Мадрид заема лидерската позиция в група D, след като досега спечели всичките си 3 срещи до момента от Шампионска лига, съответно срещу Динамо Загреб, Аякс и Олимпик Лион.

Рикардо Карвальо е под въпрос за срещата с Малага, поради болки в гърба, докато Ласана Диара, Раул Албиол, Пепе и Нури Шахин са аут, поради контузии. Карим Бензема заяви, че чувства лека умора след двубоя с Лион през седмицата, като мениджъра Жозе Моуриньо ще реши дали да заложи на него в титулярния състав.

Прогноза: Малага - Реал Мадрид 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Малага:


17 септември Майорка - Малага 0:1 (Примера)
21 септември Малага - Атлетик Билбао 1:0 (Примера)
25 септември Реал Сарагоса - Малага 0:0 (Примера)
01 октомври Малага - Хетафе 3:2 (Примера)
16 октомври Леванте - Малага 3:0 (Примера)

Реал Мадрид:

24 септември Реал Мадрид - Райо Валекано 6:2 (Примера)
27 септември Реал Мадрид - Аякс 3:0 (Шампионска лига)
02 октомври Еспаньол - Реал Мадрид 0:4 (Примера)
15 октомври Реал Мадрид - Бетис 4:1 (Примера)
18 октомври Реал Мадрид - Олимпик Лион 4:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Малага - Реал Мадрид


60 срещи
9 победи за Малага
13 равенства
38 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 122:62 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Малага - 7.50
Равен - 4.50
Реал Мадрид - 1.40

Коефициенти от Offsidebet:
Малага - 8.00
Равен - 4.75
Реал Мадрид - 1.36

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141