Роналдо: В Мадрид са най-добрите играчи


И. Ангелов

Роналдо: В Мадрид са най-добрите играчи

Кристиано Роналдо заяви, че Реал Мадрид притежава най-добрите футболисти в състава си. Португалецът настоява, че качеството в тима го радва много и той иска да продължи да подобрява играта си сред такива играчи. Според него условията на "Сантиаго Бернабеу" са идеални за да стане именно това. Пред официалния сайт на Реал той каза:

"Имаме най-добрите играчи в света в състава си. Това ме прави щастлив и ми помага да задобрявам. Амбицията ми е винаги да се подобрявам, всяка година, в този клуб това е гарантирано."

"Мисля, че всички професионални футболисти са талантливи, но никога няма да станеш велик играч ако не работиш над този талант. Винаги се старая да правя това. Опитвам се да подобря качеството си на терена и на тренировки. Винаги се опитвам да правя нещата добре."

"Като дете нямах един определен идол. Амбицията ми бе да заиграя за националния отбор, защото там бяха всички футболисти, които следях. Сигурен съм, че съм правил неща, които сега не правя, заради възрастта и опита. Винаги съм готов да се уча и да се подобря."

  Сподели
88