Барса се готви за ново голово шоу срещу Расинг


П. Пенков

Барса се готви за ново голово шоу срещу Расинг

Барселона - Расинг Сантандер
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 15.10.2011г.
Час: 21:00
Съдия: Айса Гамес


Лидерът във временното класиране Барселона приема Расинг Сантандер в двубой от поредния седми кръг от сезона в испанската Примера дивисион. Съставът на Пеп Гуардиола дели първата позиция заедно с новака Леванте, който има еднакъв актив от точки с каталунците, като и двата отбора са регистирали досега общо 4 победи, 2 равенства и нито едно поражение, за разлика от Реал Мадрид, който вече има една регистирана загуба. Барселона се намира в успешна серия като взе почти максималния брой точки в последните си четири мача от новия сезон. Единственото се откроява равенството 2:2, което записа тима при гостуването на Валенсия в мач от четвъртия кръг на Примера. Представянето на Барса при старта на груповата фаза в Шампионската лига също беше успешно, след като каталунците разгромиха БАТЕ Борисов като гости с 5:0.

Треньорът Пеп Гуардиола вероятно ще заложи този път на различни играчи, тъй като част от тях или страдат от контузии или са уморени от двубоите на национално равнище. Добрата новина за феновете е, че Иниеста е готов за игра, като така ще замени контузения Сеск Фабрегас. Ерик Абидал и Шави страдат от леки травми, получени по време на квалификациите за Европейското първенство, така че Гуардиола вероятно няма да рискува с физическото им състояние и ще ги запази за срещата от Шампионската лига през седмицата.

Само след шест изиграни кръга съперникът на Барселона тази седмица - Расинг Сантандер зае позиция в зоната на изпадащите. Воденият от треньора Ектор Купер тим е 18-ти в подреждането с актив от 4 точки, спечелени от 4 равенства, които е регистирал отбора досега. Тези четири ремита бяха регистирани в последните няколко кръга, като между тях единствения различен от равенството резултат беше загубата която ненесе Атлетико Мадрид на Расинг Сантандер с убедителното 4:0.
Статискиката показва, че именно Расинг е тима, който най-малко владее топката в свое притежание от началото на новия сезон със средно 35% на мач.

Бранителят на гостите Осмар получи контузия в коляното по време на тренировката с ряда и няма да пътува за Барселона. Лаутаро Кощта, Гонсало Колс също са аут, поради травми.

Прогноза: Барселона - Расинг Сантандер 5:0

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:


17 септември Барселона - Осасуна 8:0 (Примера)
21 септември Валенсия - Барселона 2:2 (Примера)
24 септември Барселона - Атлетико Мадрид 5:0 (Примера)
28 септември БАТЕ Борисов - Барселона 0:5 (Шампионска лига)
02 октомври Спортинг Хихон - Барселона 0:1 (Примера)

Расинг Сантандер:

11 септември Расинг Сантандер - Леванте 0:0 (Примера)
18 септември Атлетико Мадрид - Расинг Сантандер 4:0 (Примера)
21 септември Расинг Сантандер - Реал Мадрид 0:0 (Примера)
25 септември Спортинг Хихон - Расинг Сантандер 0:0 (Примера)
01 октомври Расинг Сантандер - Райо Валекано 1:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Барселона - Расинг Сантандер


86 срещи
51 победи за Барселона
20 равенства
15 победи за Расинг Сантандер
Голова Разлика: 196:90 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.062
Равен - 12.00
Расинг Сантандер - 26.00

Коефициенти от Offsidebet:

Барселона - 1.06
Равен - 11.00
Расинг Сантандер - 26.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
256