Ливърпул ще сложи край на лошата си серия


П. Пенков

Ливърпул ще сложи край на лошата си серия

Ливърпул - Уулвърхемптън
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 24.09.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд


В събота от 17:00 часа българско време Ливърпул посреща Уулвърхемптън в двубой от 6-я кръг на английската Висша лига. И двата отбора постигнаха победи в срещите си третия кръг на турнира Карлинг Къп през средата на тази седмица, като по този начин се оттърсиха от пораженията, които регистрираха миналия уикенд във Висшата лига. Мърсисайдци започнаха серия от две поредни поражения, след като загубиха с 4:0 при гостуването си на Тотнъм, а преди мача с шпорите, червените бяха надиграни с 1:0 от Стоук Сити на "Британия Стейдиъм". За радост на феновете съставът на Кени Далглиш се завърна отново към успеха, след като победиха като гост Брайтън, в двубой от третия кръг на Карлинг Къп.

Главният въпрос пред Кени Даглиш е дали да заложи като титуляр на Стивън Джерард, който влезе като резерва срещу Брайтън, след като се възстанови от травмата в слабините си. Полузащитникът Чарли Адам и бранителя Мартин Шлъртел са на линия, след като изтърпяха наложените им наказания, поради червените картони, които получиха преди седмица срещу Тотнъм. Шкъртел вероятно ще започне като титуляр, заменявайки Даниел Агер, който счупи ребро, докато Мартин Кели се очаква да заеме място на десния фланг на отбраната, след като Глен Джонсън не се е възстановил от разтежението си.

Съперникът им Уулвърхемптън се представя добре за разлика от начина, по който завърши миналата кампания. В момента вълците заемат средната 10-та позиция в подреждането с актив от 7 точки, като 3 точки дели състава на Мик Макарти от зоната на изпадащите. Уулвърхемптън също записа две поредни поражения в последните два кръга от Висшата лига, като това бяха срещу отборите на Тотнъм и Куинс Парк Рейнджърс. Добрата новина за феновете на тима е, че черно-оранжевите продължиха напред в турнира Карлинг Къп, побеждаайки Милуол с 5:0 на "Молиню Стейдиъм".

Капитанът на гостите Роджър Джонсън и нападателя Стивън Флетчър се завръщат в игра. Джонсън пропусна двубоя от Карлинг Къп през тази седмица,  поради болки в прасеца, а Флетчър се възстановяваше от контузия в слабините. Кевин Фолей, Джоуди Крадък, Роналд Зубар и Силвен Ебанс-Блейк остават извън игра, поради травми.

Прогноза: Ливърпул - Уулвърхемптън 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:


24 август Екзитър - Ливърпул 1:3 (Карлинг Къп)
27 август Ливърпул - Болтън 3:1 (Висша лига)
10 септември Стоук Сити - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
18 септември Тотнъм - Ливърпул 4:0 (Висша лига)
21 септември Брайтън - Ливърпул 1:2 (Карлинг Къп)

Уулвърхемптън:

23 август Нортхемптън - Уулвърхемптън 0:4 (Карлинг Къп)
27 август Астън Вила - Уулвърхемптън 0:0 (Висша лига)
10 септември Уулвърхемптън - Тотнъм 0:2 (Висша лига)
17 септември Уулвърхемптън - КПР 0:3 (Висша лига)
20 септември Уулвърхемптън - Милоул 5:0 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Уулвърхемптън


92 срещи
45 победи за Ливърпул
17 равенства
30 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 141:107 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.40
Равен - 4.50
Уулвърхемптън - 8.50

Коефициенти от Offsidebet:
Ливърпул - 1.35
Равен - 4.60
Уулвърхемптън - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
163