Неймар: Вече ме продаваха 30 пъти, a на практика няма нищо


Н. Гавазов

Неймар: Вече ме продаваха 30 пъти, a на практика няма нищо

Нападателят на Сантос Неймар даде своя коментар относно информациите за евентуалното си напускане на бразилския клуб. Както FUTBOL TV съобщи вчера, в някои от печатните издания на най-голямата южноамериканска страна се появи слухът, че днес звездата на Сантос ще подпише договор с Реал Мадрид. Тази сутрин Marca разкри и подробности около евентуалната сделка: Кралският клуб ще плати 60 милиона евро на Сантос за играча, който от своя страна ще подпише за 6 години с испанският гранд и ще взима по 7 милиона евро на сезон. Повече от него ще получават единствено Кристиано Роналдо и Кака.

Мадридският вестник допълва, че Флорентино Перес наистина е бил твърдо решен да не допусне Барселона да успее да измъкне Неймар под носа на Реал и затова е форсирал сключването на споразумение.

Всичко това обаче бе отречено лично от Неймар, който заяви в интервю за AS, че остава в Сантос и смята да се бори с отбора си за титлата в бразилската Серия А.

„Мен ме продаваха вече 30 пъти, но на практика няма нищо. Аз действително нямам намерение да напускам Сантос и искам да се боря с отбора си за титлата. Всичко останало са слухове. Нямам никакви договорки с клубове извън Бразилия", заяви Неймар.

 

  Сподели
131