Пепе: С Карвальо сме приятели


Н. Гавазов

Пепе: С Карвальо сме приятели

Защитникът на Реал Мадрид Пепе отрече предположенията, че съществува разрив между него и съотборника му Рикардо Карвальо. Както е известно, отношенията им бяха поставени под въпрос от португалските медии, след като миналата сряда бившият защитник на Челси напусна тренировъчния лагер на националния отбор на Португалия, обявявайки край на международната кариера. Според спекулациите, причината за разрива между двамата е било лошото отношение на Пепе към тренировките, което въпреки всичко не е било пречка да бъде определен за титуляр в мач срещу Кипр.

„Много хора завиждат на Реал Мадрид. Нямам проблеми с Карвальо. Това е ситуация, която се случи с треньора. Рикардо е страхотен човек, мой приятел и е направил страхотни неща във футбола. Той е модел за подражание", цитира официалният сайт на Реал Мадрид думите на Пепе.

Защитникът подчерта също така, че атмосферата в тима е добра и отборът е готов да се бори за трофеи.

„Разполагаме с много добър отбор. Атмосферата също е много добра и смятаме да се борим за всички титли. От мач на мач се справяме все по-добре, тренираме добре и сме като едно голямо семейство. Ако нещо се случи, винаги имаш до себе си приятел, който може да ти помогне", допълва защитникът.

 

  Сподели
99