Специалния: На Реал не му трябват радикални промени


И. Ангелов

Специалния: На Реал не му трябват радикални промени

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо изказа мнението си, че няма нужда да се правят радикални промени в тима на "Белия балет", защото през миналата кампания са се представили изключително. Победителите в Купата на краля бяха сравнително тихи на трансферния пазар, като подписаха "само" с 5 футболиста - Фабио Коентрао, Нури Шахин, Хамит Алтънтоп, Хосе Калехон и Рафаел Варан.

Lusa предаде думите на Моуриньо: "Свършихме добра работа миналия сезон, така че радикални промени не ни трябват. Това може да изглежда в контра с факта, че Реал Мадрид изхарчи толкова малко, като може да си позволи толкова много. Другите клубове пък харчат повече, отколкото трябва."

Треньорът продължи с трансфера на Коентрао, като според него така тима има много опции за играта си: "Не подписахме с Коентрао, защото ни е нужен ляв бек. Имаме си много добър там, може би най-добрия в света. Коентрао е тук, защото така ни дава много опции на най-високо ниво. Той ще играе в центъра, защото множество контузии се натрупаха в съотборниците му, а тима е по-важен, отколкото всеки поотделно."

  Сподели
101